twitter
rss

La PDI o més coneguda pel nom de pissarra digital interactiva, és un sistema tecnològic que consisteix en un ordinador multimèdia, generalment connectat a Internet, i un videoprojector que projecta sobre una pantalla o paret allò que veiem en l’ordinador.

També s’ha de dir que no és el mateix una pissarra digital (PD), que una pissarra digital interactiva (PDI). Les principals diferències que hi ha entre la PD i la PDI: la principal diferència és la interacció. Una PDI és una PD amb la que es pot interactuar directament sobre la superfície de projecció.

La PDI és una font de recursos molt extensa i aporta molts de beneficis dins a l’aula, tant per als mestres com per als alumnes. Es pot crear gran quantitat d’activitats i ofereix multitud d’eines que ajuden el mestre/a, a fer les seves classes.

A més, els nens mostren més interès a les classes si es realitzen amb algun tipus de tecnologia complementària, que si no utilitzen cap tipus. També facilita molt l’aprenentatge dels nens, ja que se’ls pot mostrar alguns exemples per acabar de comprendre alguns conceptes amb un grau elevat de dificultat.

La PDI, també representa un avanç pel que fa a nens amb algun tipus de discapacitat o de problemes d’atenció.

Per tant, penso que és un gran  avanç sempre hi quan no és faci un mal ús, o un ús molt excessiu.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada