twitter
rss

El bloc és una alternativa de comunicació i informació personalitzada on qualsevol persona pot tenir-ne un. Aquests espais permeten la construcció de comunitats en línia en que es promou la creativitat, així com el seu creixement en l’aspecte tecnològic, educatiu, social i cultural. La majoria de blocs ofereixen al visitant l’oportunitat de comentar els articles publicats per l’autor.

Els blocs han esdevingut un bon recurs pedagògic i el professors els utilitzen per al desenvolupament de la tasca didàctica i la comunicació d’idees. A partir de la gran utilitat que els professors fan dels blocs, s’ha creat un nou gènere anomenat edubloc.


Els edublocs són aquells weblocs que tenen com a objectiu principal ajudar en el procés d’ensenyament i aprenentatge en un context educatiu. permeten crear i administrar blocs d’estudiants i professors, personalitzar ràpidament els dissenys i incloure vídeos, fotos i podcasts. Aquests són ideals per a projectes en grup, diaris escolars, revistes de reflexió... i ajuden a que els alumnes s’involucrin i aprenguin a col·laborar amb els seus companys. Una manera dutilitzar els edublocs és posant-hi les tasques i els esdeveniments, i qualsevol cosa que passi a la classe.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada