twitter
rss

A partir dels vídeos que hem vist a classe, m’agradaria fer una petita reflexió sobre aquests.
L’educació ha anat canviat molt durant els anys, i això ho podem saber només en preguntar-ho als nostres pares o als nostres avis. En els nostres temps disposem de molta tecnologia que ens resulta molt útil i ens facilita un accés a una gran quantitat d’informació molt important.
Introduir la tecnologia a les aules és una manera de captar l’atenció dels alumnes i fer d’una informació molt estopenca, una informació molt més animada i receptiva per als nens. Tot i que avui en dia utilitzem molt les noves tecnologies això no tindria que fer desaparèixer el mètode tradicional d’estudiar.
Com em pogut observar en un dels vídeos parlava sobre els llibres, remarcant la seva utilitat i fent referència a que TECNOLOGIA i LLIBRES poden conviure perfectament junts, sense la necessitat de centrar-nos en un únic aspecte.
I sobretot el que m’agradaria remarcar a mi, és que penso que està molt bé introduir nous mètodes d’estudi als nens i nenes. Però això no justifica la substitució d’aquests pels antics, ja que uns avantatges ens poden generar uns inconvenients.





(A la dreta trobareu un GADGET que posa “VIDEOS” aquí podreu trobar el títol de cada video i al clicar al damunt anireu directament al “youtube” on podreu visualitzar cadascun dels vídeos)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada